divendres, 11 de desembre del 2009

Bescuit de pastanaga


Aquesta és una recepta de la cuinera Eva Arguiñano que vaig "pescar" de la web del seu programa "Hoy Cocinas Tu". És força ràpida de fer i el resultat és força curiós: un bescuit amb una textura semblant a la tarta de Santiago amb gust a pastanaga i ametlles. A la recepta original li posaven Kirsch, però jo no l'hi vaig posar perquè no en tenia. Segur que la repeteixo!! A la web posava que es pot acompanyar el bescuit amb una bola de gelat però nosaltres a casa ens el varem menjar tal qual i ens va encantar!!





Ingredients (2 pers.):

- 100 g de pastanaga
- 100 g de ametlles en pols
- 2 ous
- 15 g de farina
- 75 g de sucre
- ratlladura de la pell d'una llimona
- 2 cullerades de Kirsch (licor de cireres)
- gelat de diferents gustos per acompanyar

Preparació:
 
Posa en un bol els ous, la ratlladura de la llimona i el Kirsch. Amb la batedora de varetes barreja bé la mescla.
En un altre bol posa les ametlles moltes i la farina, ratlla la pastanaga y afegeix-la. Barreja tot molt bé.
Uneix el contingut dels dos bols en un mateix recipient i barreja bé. Col·loca aquesta massa en un motlle de bescuit i posa-ho al forn a 180 ºC durant uns 20 minuts.
Treu el bescuit del forn i desmotlla, quan estigui fred. Col·loca’l en un plat i acompanya'l amb una bola de gelat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, critica, parla’n,…. tots els comentaris són benvinguts i agraïts. Un blog es nodreix, creix i evoluciona gràcies als teus comentaris.
Gràcies per perdre uns minuts en deixar la teva opinió.