dimarts, 4 de maig de 2010

Llengües de Gat


A casa encanten aquests dolços, tot sovint anem a una pastisseria molt coneguda de Sabadell, el Gesnescà, on els fan molt bons per poder comprar-los, així que quan vaig veure la recepta al llibre d’en Karlos Arguiñano, que acabo d’estrenar, no vaig dubtar un segon en fer-los. Mai hagués pensat que podia ser tan fàcil fer aquests dolços, i a més a més us asseguro que queden perfectes, com els de pastisseria!!! A casa van volar en un tres i no res!!



Ingredients:

- 125g de mantega
- 125 g de sucre glas
- 1 ou
- 190g de farina
- 1 cullerada de llet
- 1 cullerada de licor de taronja

Preparació:

La mantega ha d'estar a punt de pomada. Col·loca-la en un bol i bat-la amb una barnilla manual. Incorpora, d’un en un, el sucre, la llet, l’ou, el licor i la farina. Bat bé després d’afegir cada ingredient.
Posa la massa a una manega pastissera amb un broquet rodó. Estén petites porcions allargades sobre una plata de forn coberta amb paper de forn i introdueix-ho al forn a 180 graus durant 12-14 minuts. Deixa refredar sobre una superfície llisa.

4 comentaris:

  1. Al Genescà nosaltres hi comprem els belgues, no he vist cap altre lloc que en facin, oi?
    I les llengües de gat t'han quedat perfectes, molt més bones que les comprades! I són tan fàcils de fer que a partir d'ara te'n demanaran cada dia ;)

    ResponElimina
  2. Ara només cal que preguntis a quin preu les venen a la botiga i quedaràs estoradíssima!!! T'han quedat fabuloses. Un petó.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies a totes dues!!

    Gemma, els belgues??? Jo no els he provat i em sonen molt però ara no caic en que són!! El que sí em té enamorada són aquelles coques de crema que posen a l'aparador tots els caps de setmana i que tenen una pinta!!! No dubtis que les demanaran tot sovint i no em farà res fer-les perquè són facilíssimes de fer!!!

    La cuina vermella, el preu ja el sé, perquè hi anem tot sovint i els cobren a 1€ els 100gr!! t'asseguro que la feina i els ingredients no arriben a aquest preu!!! Tanmateix, ara a casa no crec que mirin gaire el preu, sinó veuran que no cal anar a la pastisseria, sinó que en 30min els pots tenir acabats de fer!!

    ResponElimina
  4. Hi there Dear, are you genuinely visiting this site daily, if so afterward you will absolutely get fastidious know-how.


    Stop by my page ... reed recruitment agency london

    ResponElimina

Comenta, critica, parla’n,…. tots els comentaris són benvinguts i agraïts. Un blog es nodreix, creix i evoluciona gràcies als teus comentaris.
Gràcies per perdre uns minuts en deixar la teva opinió.