dimarts, 4 de maig del 2010

Llengües de Gat


A casa encanten aquests dolços, tot sovint anem a una pastisseria molt coneguda de Sabadell, el Gesnescà, on els fan molt bons per poder comprar-los, així que quan vaig veure la recepta al llibre d’en Karlos Arguiñano, que acabo d’estrenar, no vaig dubtar un segon en fer-los. Mai hagués pensat que podia ser tan fàcil fer aquests dolços, i a més a més us asseguro que queden perfectes, com els de pastisseria!!! A casa van volar en un tres i no res!!



Ingredients:

- 125g de mantega
- 125 g de sucre glas
- 1 ou
- 190g de farina
- 1 cullerada de llet
- 1 cullerada de licor de taronja

Preparació:

La mantega ha d'estar a punt de pomada. Col·loca-la en un bol i bat-la amb una barnilla manual. Incorpora, d’un en un, el sucre, la llet, l’ou, el licor i la farina. Bat bé després d’afegir cada ingredient.
Posa la massa a una manega pastissera amb un broquet rodó. Estén petites porcions allargades sobre una plata de forn coberta amb paper de forn i introdueix-ho al forn a 180 graus durant 12-14 minuts. Deixa refredar sobre una superfície llisa.

3 comentaris:

  1. Al Genescà nosaltres hi comprem els belgues, no he vist cap altre lloc que en facin, oi?
    I les llengües de gat t'han quedat perfectes, molt més bones que les comprades! I són tan fàcils de fer que a partir d'ara te'n demanaran cada dia ;)

    ResponElimina
  2. Ara només cal que preguntis a quin preu les venen a la botiga i quedaràs estoradíssima!!! T'han quedat fabuloses. Un petó.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies a totes dues!!

    Gemma, els belgues??? Jo no els he provat i em sonen molt però ara no caic en que són!! El que sí em té enamorada són aquelles coques de crema que posen a l'aparador tots els caps de setmana i que tenen una pinta!!! No dubtis que les demanaran tot sovint i no em farà res fer-les perquè són facilíssimes de fer!!!

    La cuina vermella, el preu ja el sé, perquè hi anem tot sovint i els cobren a 1€ els 100gr!! t'asseguro que la feina i els ingredients no arriben a aquest preu!!! Tanmateix, ara a casa no crec que mirin gaire el preu, sinó veuran que no cal anar a la pastisseria, sinó que en 30min els pots tenir acabats de fer!!

    ResponElimina

Comenta, critica, parla’n,…. tots els comentaris són benvinguts i agraïts. Un blog es nodreix, creix i evoluciona gràcies als teus comentaris.
Gràcies per perdre uns minuts en deixar la teva opinió.