divendres, 2 de juliol del 2010

Crema de porro i poma

No hi ha millor manera de retornar l’activitat al blog que amb una crema ben fresqueta d’aquestes que venen tant de gust a l’estiu.
Vaig escoltar aquesta recepta al programa TOT ÉS POSSIBLE de RAC1, on la Mireia Carbó participa cada 15 dies. Quan la vaig escoltar no vaig dubtar ni un segon que la faria i no vaig trigar gaire.
Us recomano molt la recepta, queda una crema fresca i lleugera, ideal per a un sopar o dinar lleugeret en aquesta època de l’any.


Ingredients:

- 4 porros
- 4 pomes
- 50 g de mantega
- 750 ml d’aigua
- 500 ml de llet
- Sal i pebre

Preparació:

En una cassola amb mantega, saltegeu a foc suau els porros i la poma, tallats a trossos petits, sense que agafin color.
Afegiu l’aigua i la llet i deixeu-ho coure durant 5 minuts.
Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
Tritureu-ho amb la batedora elèctrica i passeu-ho pel colador xinès.
Serviu la crema ben freda acompanyada de crostons de pa fregit o bocinets de poma ruixada amb llimona.