diumenge, 2 d’octubre del 2011

Aletes de pollastre al forn



Altra vegada han hagut de passar 6 mesos perquè torni a escriure al blog, però és que no ha sigut la millor època de la meva vida i he tingut la cuina força descuidada. Però ara torno a tenir forces i ganes de ficar-me a la cuina! Així que per tornar a començar us presento unes aletes de pollastre super fàcils de fer i delicioses, altre cop del gran Karlos Arguiñano. Podeu trobar la recepta a la seva web, però igualment us la copio.

Que vagi de gust!

Ingredients (per dues persones):

- 10 ales de pollastre
- 1 cullerada de mel
- 3 cullerades de salsa de soja
- 1/2 culleradeta de pebre vermell (pimentón)
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- sal

Preparació:

Talles les aletes en tres, seguint l'articulació i elimines la punta que no te carn. Amb un ganivet treu les parts sobrants de pell i posa-les a sobre d'una placa de forn. 
Posa en un bol la mel, la salsa de soja, el pebre vermell i les cullerades d'oli. Bat tot bé amb una forquilla fins que quedi ben unificat.
Unta les aletes amb la barreja anterior, sala-les i fica-les al forn (prèviament escalfat durant 10 minuts) a 190 graus durant 25 minuts.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, critica, parla’n,…. tots els comentaris són benvinguts i agraïts. Un blog es nodreix, creix i evoluciona gràcies als teus comentaris.
Gràcies per perdre uns minuts en deixar la teva opinió.