dilluns, 26 de desembre de 2011

Flam de torró



Aquest són les postres que vaig fer pel dinar d'ahir. La recepta la vaig treure del blog de la Gemma, de la cuina de casa, que sempre penja receptes molt "resultones" i garantitzades!
Aquest flam no queda tan suau com un flam d'ou però té força gust de torró, ideal per a aquestes dates!
La Gemma havia fet aquestes postres al microones, però jo les he fet al forn, al bany maria durant una hora i mitja més o menys.
Ara us ho explico!!

Ingredients:

- Caramel
- 6 ous
- 500ml de llet
- 400g de torró de xixona
- 3 cullerades soperes de sucre

Preparació:

Ratllar el torró. Batre els ous, la llet i el sucre. Barrejar amb el torró i abocar al motlle untat amb caramel. Coure-ho al forn al bany Maria durant 1 hora o hora i mitja (segons el tipus de motlle) a 180º. Per controlar si és cuit punxar amb un escuradents.



2 comentaris:

  1. Fàcil i boníssima! A casa el fem sovint i sempre triomfa ;)

    ResponElimina
  2. Realment va ser un èxit i acompanyada amb una boleta de gelat de vainilla, com ho vam fer, deliciosa!! Les teves receptes són sempre un èxit!

    ResponElimina

Comenta, critica, parla’n,…. tots els comentaris són benvinguts i agraïts. Un blog es nodreix, creix i evoluciona gràcies als teus comentaris.
Gràcies per perdre uns minuts en deixar la teva opinió.