dimarts, 14 de maig del 2013

Musclos a la marinera




Mai havia fet musclos a la marinera, però si els havia provat en algun lloc. He de dir que els musclos no són del meu marisc preferit però amb aquesta salseta em van agradar moltíssim i força millors que molts dels que et posen en molts llocs.... Proveu-los perquè queden fantàstics, i amb uns bons musclos de la zona de l’Ebre com aquests encara més!


Ingredients:

- 1kg de musclos
- 1 ceba
- Un dent d’all
- 1 tomàquet madur
- 1 culleradeta de carn de pebrot (“pimiento choricero”)
- Pebre negre
- Sal
- 1 got de vi blanc
- 1 branca de julivert

Preparació:

Rentem els musclos i els traiem les barbes, si cal els rasquem una mica la closca. Tot seguit els posem en una olla amb el vi blanc i la branca de julivert, els tapem i els deixem fins que s’obrin a foc mig-alt, remenant de tant en tant. Quan estiguin llestos els deixem refredar una mica i tot seguit anem retirant una de les closques de cada musclo, els reservem juntament amb un got de l’aigua que han deixat anar.
Piquem la ceba i el dent d’all ben petites i els posem en una paella amb un raig d’oli. Quan estiguin cuits i afegim el tomàquet ratllat. Un cop estigui tot ben confitat hi afegim la carn de pebrot  i una mica de pebre negre. Hi incorporem els musclos i l’aigua d’aquests i deixem que tot plegat faci xup-xup uns minutets fins que estigui la salsa reduïda al nostre gust.

4 comentaris:

  1. que buen plato tus mejillones a la marinera,me encantan asi, con un vino blanco fresquito o una cerveza y ya soy feliz
    peto

    ResponElimina
  2. Me encantan, siempre que puedo los hago, para mi son un vicio y encima sano, besos
    Sofía

    ResponElimina
  3. A la marinera són bonísims! A mi els musclos tampoc és el marisc que m'agradi més, però queda una salseta tan bona.... :)

    ResponElimina
  4. Que no es perdi mai la tradició amb plats tan bons com aquest! petons

    ResponElimina

Comenta, critica, parla’n,…. tots els comentaris són benvinguts i agraïts. Un blog es nodreix, creix i evoluciona gràcies als teus comentaris.
Gràcies per perdre uns minuts en deixar la teva opinió.